За нас
0884 457 758 Кан Строй Про ЕООД
гр. София, кв. Красна поляна № 26

Кан Строй Про ЕООД - Вашият доверен партньор в строителството!

Нашата фирма, извършва вътрешни и външни ремонтни дейности на територията на София-град и област. Екипът е от професионалисти, които непрекъснато трупат опит в сферата на строителните услуги.

Целта ни е да превърнем Вашия дом в удобно, комфортно и уютно място за живеене. Доверявайки се на нас, Вие ще се убедите, че сте взели правилното решение за ремонта на Вашия апартамент, къща, офис, магазин. Ние предлагаме пълна гама от строителни услуги - първоначален оглед, ремонтни дейности, довършителни работи, почистване след ремонт и изхвърляне на всички строителни отпадъци.

Нашата цел са доволни клиенти без значение големи или малки. Когато другите конкурентни фирми са заети с големи и важни обекти – ние сме до Вас и сме Вашият партньор. При работа с нас, Вие получавате прозрачен договор за изпълнение с подробно описани всички дейности, които ще бъдат извършвани, уточнени цени, гаранционни условия и фиксиран краен срок за предаване на обекта. Доверете ни се за един по-скоен, уютен и защитен дом.

Предлагаме Ви – високо качество на добра цена!

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.